Криминал | 10 Сентября, 2022

ДБР затримало зрандника, який очолював окупаційну поліцію у Балаклеї

Свежие новости: ДБР затримало зрандника, який очолював окупаційну поліцію у Балаклеї

У місті Куп’янськ, яке ЗСУ звільнили від російських окупантів, затримали так званого начальника окупаційного відділку поліції у Балаклії.

Про це повідомляє ДБР.

«У межах відпрацювання інформації щодо можливої співпраці на деокупованих територіях місцевих правоохоронців з окупантами, працівникам ДБР, спільно із військовою контррозвідкою СБУ, за сприяння ГУНП у Харківській області, вдалося оперативно встановити зрадника, який очолив так званий поліцейський відділок окупаційної влади у Балаклії», - йде мова у повідомленні.

У ГБР додали, що раніше зрадник був одним із керівників Балаклійської поліції, а коли прийшли окупанти - добровільно зголосився з ними співпрацювати. За це він отримав посаду начальника окупаційного відділку.

«Після того, як Збройні сили України вибили з міста загарбників, зрадник вирішив втекти до так званої лнр. Але цього зробити не встиг. Його затримали у місті Куп’янськ. Нині вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру, а також обрання міри запобіжного заходу. Процесуальне керівництво здійснює Харківська обласна прокуратура», - резюмували в Держбюро розслідувань.

Судячи з інформації в мережі, йдеться про Олега Калайда, який напередодні війни працював заступником начальника Балаклійського районного відділу поліції.

На одному із сайтів з пошуку роботи на початку поточного року було розміщено резюме, згідно з яким Олег Калайда звільнився з МВС у 2015 році.

Після цього він з 2016 до 2019 року працював начальником служби безпеки ТОВ «Курганський бройлер» у Балаклії.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты