Политика | 25 Декабря, 2022

Поліція та рятувальники ліквідовують наслідки щоденних обстрілів Херсону

Свежие новости: Поліція та рятувальники ліквідовують наслідки щоденних обстрілів Херсону

Херсонські поліцейські спільно з працівниками ДСНС допомогають населенню міста ліквідовувати наслідки постійних обстрілів, які завдають російські війська з тимчасово окупованої частини Херсонської області на лівому березі Дніпра.

Про спільну роботу з ліквідації наслідків повідомили сторінки Національної поліції України та Державної служби з надзвичайних ситуацій.

У повідомленнях вказано, що обстрілі не припиняються і доводиться допомогати людям, ризикуючі життям.

«Після масштабних обстрілів міста Херсона, які не вщухають і донині, які забрали життя людей, покалічили десятки громадян, лишили по собі руйнівні наслідки для інфраструктури міста, працівники поліції допомагають громадянам долати наслідки обстрілів квартир, будинків та убезпечувати помешкання. Спільні групи діють швидко та злагоджено. Кожен виїзд – це ризик, адже обстріли міста російською армією не вщухають ні на мить. Попереду ще багато роботи, поліція працює 24/7 і завжди готова прийти на допомогу громадянам», - йде мова у повідомленні поліції.

Водночас рятувальники повідомляють, що всього за добу здійснили 21 виїзд до дій за призначенням, ліквідували 13 пожеж, 11 з яких виникли після обстрілів.

«Вранці, 24 грудня, в Бериславському районі, після ворожого обстрілу загорівся житловий будинок площею 140 м². Рятувальники протягом трьох годин ліквідовували пожежу. Загиблих та травмованих не виявлено», - повідомляють у ДСНС.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты