Общество | Николаев, 28 Апреля, 2023

«Поліція не приїжджає, бо кажуть, що нема часу», — постраждалі від обстрілів миколаївці не можуть зафіксувати пошкодження квартир та почати ремонтувати

Свежие новости: «Поліція не приїжджає, бо кажуть, що нема часу», — постраждалі від обстрілів миколаївці не можуть зафіксувати пошкодження квартир та почати ремонтувати

У Миколаєві жителі будинку, який постраждав від ракетного обстрілу вночі з 26 на 27 квітня, поскаржились на поліцію, працівники якої не поспішають виїжджати на виклик для складання акту пошкоджень.

Житель будинку Богдан розповів, що деякі мешканці не можуть залишити своє зруйноване житло, так як вибиті двері і вікна та потрібно спочатку скласти акт пошкоджень, щоб у подальшому мати змогу отримати компенсацію від держави.

— Поліція не приїжджає, бо кажуть, що нема часу, вони сказали чекати декілька днів, можливо більше. Постраждало 33 квартири. У людей нема вікон, вхідні двері в квартирі не закриваються, обвалилась стеля. Поліція має зробити протокол та зафіксувати пошкодження, — зазначив він.

Він зазначає, що люди звернулися за допомогою до «Червоного хреста», але їм потрібен протокол від поліції.

— З моєю квартирою майже все добре, чого не скажеш про 33 квартири моїх сусідів.  Вони звернулись за допомогою до «Червого хреста» та міських служб, але їм потрібен протокол/акт пошкоджень від поліції, аби надати якусь допомогу, — зазначає чоловік.

Також люди не можуть почати прибирати сміття у своїх оселях та змушені жити серед уламків.

Джерело

 
 
 
 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты