ДТП | Николаев, 2 Апреля, 2023

Поліцейські встановлюють обставини ДТП на Миколаївщині, в якій постраждав їх колега разом з сім'єю

Свежие новости: Поліцейські встановлюють обставини ДТП на Миколаївщині, в якій постраждав їх колега разом з сім'єю

У суботу, 1 квітня, приблизно о 20:00 на 119 км автодороги М-14 «Одеса-Мелітополь-Новоазовськ» біля села Половинки Веснянської громади Миколаївського району сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобілів Hyundai Н1 та Renault Megane, під керуванням 43-річного співробітника поліції, який перебував поза службою на власному авто.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у Миколаївській області.

Внаслідок зіткнення транспортних засобів водій Renault та його пасажири 40-річна жінка і двоє дітей 18-ти та 13-ти років отримали тілесні ушкодження. Потерпілих із різними ступенями тяжкості доставили до медичних закладів.

Згодом до лікарні звернувся і 56-річний водій Hyundai, де його госпіталізували.

Поліцейські з’ясовують усі обставини автопригоди та призначено службове розслідування обставин автопригоди.

"Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління просить громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини дорожньо-транспортної пригоди звернутись за телефонами 380 (67) 518 66 21, 102", - йде мова у повідомленні.

Варто додати, що родич сім'ї поліцейського Сергій Антоненко в Storis Instagram опублікував відео з місця ДТП. При чому він стверджує, що водій Hyundai в момент зіткнення перебував в стані алкогольного сп'яніння.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты