Криминал | Вознесенск, 15 Января, 2021

Поліцейські розшукують зловмисника, що напав на жінку у Дорошівці

Свежие новости: Поліцейські розшукують зловмисника, що напав на жінку у Дорошівці

Поліцейські розшукують зловмисника, який вчинив розбійний напад на мешканку Вознесенського району Миколаївської області. 

Близько 23:00 14 січня до Вознесенського районного управління поліції ГУНП в Миколаївській області надійшло повідомлення від 56-річної жінки про те, що вона стала жертвою розбійного нападу у власному домі.

Нападник проник до її будинку по вул. Миру у с. Дорошівка Вознесенського району через двері літньої кухні, коли вона спала. Погрожуючи та застосовуючи фізичну силу, зловмисник вимагав грошові кошти. Нічого не знайшовши, злочинець втік.

Жінка наразі перебуває у медичному закладі з численними тілесними ушкодженнями.

Прикмети злочинця: худорлявої статури, зріст 170-175 см, волосся світло-русяве, зачіска коротка. Був одягнений: куртка темного кольору середньої довжини, джинси темно-синього кольору, черевики на шнурках, шапка темного кольору, на обличчі темний шарф.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 187 КК України «Розбій», що карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. Правоохоронці розшукують нападника та вживають заходів для його затримання.

Поліція звертається із проханням до громадян які можуть володіти корисною для розкриття злочину інформацією, повідомляти до Вознесенського районного управління поліції за телефонами (05134) 3-31-51, 53-13-21 або 102. 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости