Политика | Южноукраинск, 8 Ноября, 2018

Подвійні стандарти южноукраїнської виконавчої влади

Свежие новости: Подвійні стандарти южноукраїнської виконавчої влади

Як повідомлялося раніше, южноукраїнський бізнесмен Володимир Дюкарєв не виконує припису щодо демонтажу незаконно встановлених фірмою його дружини лайтбоксів на проспекті Незалежності. Втім, якщо небажання недобросовісного підприємця цілком зрозуміле, то бездіяльність місцевої виконавчої влади обурює.

Хоча справа тут не лише в бездіяльності. У той час, як южноукраїнські чиновники закривають очі на кричущі порушення Дюкарєва, на інших підприємців чиниться тиск. Так, нещодавно розгорівся скандал з вимогою демонтувати МАФи первомайських бізнесменів, розташованих на території ринку «Господар». І це при тому, що власники мали всі необхідні дозвільні документи. Під приводом пошуку пориву трубопроводу була вчинена зухвала спроба за допомогою автокрана демонтувати два об’єкта. Лише викликана поліція завадила злочинним намірам.

Заступник мера Олександр Кольчак відмовився коментувати це свавілля, зате депутат Сергій Горностай на підконтрольному сайті в найкращих традиціях російського пропагандиста Дмитра Кисельова перекрутив все з ніг на голову. Після цього стало очевидно, звідки ростуть ноги. Ясна річ, на цей клаптик міської землі тричі несудимий поклав око. Так само гнівно депутат почав вимагати демонтажу ще кількох МАФів на проспекті Незалежності, власники яких сумлінно платили за оренду землі. Майже неприкритий шантаж з боку Горностая обурив підприємців, тож вони прийшли відстоювати свої права на 42-гу сесію міської ради.

Наведені факти ще раз підтверджують негативний вплив Горностая на виконавчу владу. Тому так і виходить, що друг депутата Дюкарєв заробляє на рекламі і не платить за оренду, а сумлінні підприємці, які мають дозволи і вносять кошти до бюджету, зазнають утисків. Ось такі подвійні стандарти.

Читайте також: Дикарский бизнес Дюкарева: как экс-депутат бесплатно пользуется городской землей

Бізнес по-дюкарєвськи: за землю платять тільки боягузи

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты