Криминал | Южноукраинск, 8 Ноября, 2018

Дюкарєв не поспішає демонтувати незаконні лайтбокси, продовжуючи заробляти на рекламі

Свежие новости: Дюкарєв не поспішає демонтувати незаконні лайтбокси, продовжуючи заробляти на рекламі

В реагування на запит депутата Еріка Григоряна щодо законності розміщення лайтбоксів на проспекті Незалежності виконавча влада Южноукраїнська надіслала лист, в якому визнала, що два з цих об’єктів встановлено без договорів.

Підприємця, який без дозволу облаштував рекламні МАФи, зобов’язали демонтувати їх. Спочатку запропонували зробити це добровільно, визначивши строки.

Можливо, більш порядний бізнесмен зробив це або уклав відповідні договори, сплативши штраф за безкоштовне користування міською землею. Втім, знаючи, що лайтбокси встановлювало ПП «Артлайн» – фірма, яка належить дружині екс-депутата від партії «Сильна Україна» (сателіт сумнозвісної Партії регіонів) Володимира Дюкарєва, надій на сумлінне виконання припису немає.

Як відомо мешканцям Южноукраїнська, Дюкарєв є приятелем тричі несудимого депутата Сергія Горностая. Ця дружба дозволяє користуватися міською землею і в значно більших масштабах, ніж на розділювальній смузі головної вулиці.

Володимир Дюкарєв і Сергій Горностай

Тож, поки міська влада зволікає з демонтажем незаконно встановлених лайтбоксів, Володимир Дюкарєв продовжує нахабно заробляти на рекламі. Бюджет Южноукраїнська не отримує з цього ані копійки.

Читайте також: Дикарский бизнес Дюкарева: как экс-депутат бесплатно пользуется городской землей

Бізнес по-дюкарєвськи: за землю платять тільки боягузи

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты