Политика | Вознесенск, 12 Мая, 2018

«Поцілунок Іуди» або зраджений Вознесенськ! Олександр Лівік наполягатиме на тому, щоб центром госпітального округу став Южноукраїнськ

Свежие новости: «Поцілунок Іуди» або зраджений Вознесенськ! Олександр Лівік наполягатиме на тому, щоб центром госпітального округу став Южноукраїнськ «Поцілунок Іуди» або зраджений Вознесенськ! Олександр Лівік наполягатиме на тому, щоб центром госпітального округу став Южноукраїнськ

Народний депутат Олександр Лівік, що обраний по 131 округу (м. Вознесенськ, Южноукраїнськ, Березанський, Веселинівський, Вознесенський, Доманівський, Єланецький райони) завітав до міста Южноукраїнська з робочим візитом.

В ході зустрічі з керівниками медичних установ, за даними телебачення ЮУАЕС, було зазначено: «Народний депутат вважає, що госпітальний округ потрібно було б таки створити на базі Южноукраїнської лікарні, а не в Вознесенську. Зазначив, що і далі наполягатиме на цьому.»

«Бик поцілував продавшогойого його на кориду хазяїна»

Источник: Вознесенск онлайн

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости