Политика | 18 Апреля, 2019

“Почнемо з Яніни Соколової”: Добкін обіцяє після перемоги Зеленського знищити всіх, хто підтримував Порошенка

Свежие новости: “Почнемо з Яніни Соколової”: Добкін обіцяє після перемоги Зеленського знищити всіх, хто підтримував Порошенка

Депутат Верховної Ради Михайло Добкін, який не приховує своїх проросійських поглядів, публічно погрожує фізичною розправою прихильникам президента Петра Порошенка.

Одіозний Добкін виступив з погрозами в  Twitter , передає “Діалог.UA“.

 

Добкіна вивів з себе цілком нейтральний твіт журналістки Яніни Соколової з приводу майбутніх дебатів кандидатів у президенти Петра  Порошенка і Володимира Зеленського. Вона поцікавилася у підписників, чи варто на стадіоні “Олімпійський” розділити “активних уболівальників” кандидатів, або “змішати” їх.

Депутат відреагував вкрай агресивно.

”З яких це пір ж * полізім влади стали називати” активними вболівальниками”? Вас всіх, *лядєй Петіних, вже дуже скоро зберуть в одному місці. Відходжу“, – написав він під твітом Соколової.

По всій видимості, під “скоро” він має на увазі – після виборів президента, на яких з високою ймовірністю перемогу може здобути шоумен  Зеленський.

Соколова з гумором поставилася до злісної заяви Добкіна.

”Ооооо … Михайло, ну ось, Ви знову забули про те, що Ви лицар … Люблю я тільки Вас, вже ж давно заявила. А Ви ображаєте … Зберіться. Давайте по новій“, – пожартувала журналістка. Цим вона його ще більше розохотила.

”Давайте по-новій: Ганяти вас скоро будуть, як кіз сидорових. Так зрозуміліше?”, – знову пригрозив депутат.

Важливо підкреслити, що Соколова протягом передвиборної кампанії і самих  виборів жодного разу публічно  не виступила на підтримку Порошенка. Однак вона займає проукраїнську позицію і вельми жорстко  критикує як агресора Росію, так і її агентів в Україні. Це Добкіна, очевидно, сильно дратує.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты