Общество | 13 Декабря, 2023

По Україні став з'являтися зв'язок «Київстар»

Свежие новости: По Україні став з'являтися зв'язок «Київстар»

Після вчорашнього масштабного збою у роботі мобільного оператора "Київстар" вже сьогодні, 13 грудня, фахівці поновлюють голосовий зв'язок для клієнтів-абонентів по всій Україні.

Про це  розповіли у прес-службі мобільного оператора.

У компанії наголосили, що вчорашня кібератака для глобального телекому стала безпрецедентною.

"Станом на 18:00 13.12.2023 наші фахівці розпочали включення голосового зв'язку по всій Україні. Відновлення послуг відбуватиметься поступово, тому до кінця дня ще можливі короткочасні складнощі", - розповіли представники оператора.

У "Київстарі" у цьому випадку рекомендують абонентам перезавантажити телефони та вимкнути послугу VoLTE. Зробити це можна в налаштуваннях девайсів.

У прес-службі зазначили, що зараз фахівці компанії працюють над відновленням послуг передачі та SMS. Зробити це хочуть протягом доби.

"Після повного відновлення та стабілізації роботи мережі "Київстар" розпочне підготовку та надання компенсацій усім абонентам та корпоративним клієнтам, які в результаті хакерської атаки не могли скористатися сервісами компанії", - додає оператор.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости