Политика | 26 Марта, 2023

Плануємо почати запуск електронного документообігу у військових частинах, — Шмигаль

Свежие новости: Плануємо почати запуск електронного документообігу у військових частинах, — Шмигаль

На нараді з урядовцями, парламентарями й представниками Офісу Президента визначено план дій щодо реформування військово-лікарських комісій.

Про це  написав керівник уряду Денис Шмигаль.

За його словами, окремо на нараді розглянули питання скорочення термінів розслідування для отримання довідки про обставини поранення. Також заслухали пропозиції МОЗ і щодо реформи медико-соціальних експертних комісій. 

— Ставимо за мету максимально діджиталізувати всі процеси та створити умови, за яких військові отримають комфортний і швидкий сервіс. Експертна група представила свої напрацювання. Серед них: збільшення пропускної спроможності ВЛК, доступ до е-системи охорони здоров'я, заходи з безбар'єрності. Вже у квітні плануємо розпочати пілотний проєкт із розгортання системи електронного документообігу у військових частинах, ТЦК. Наступний етап — цифровізація медичної історії військовослужбовців, – написав Денис Шмигаль.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты