Общество | Южноукраинск, 5 Июля, 2017

Після завершення планово-попереджувального ремонту третій енергоблок Южно-Української АЕС підключено до енергосистеми України

Свежие новости: Після завершення планово-попереджувального ремонту третій енергоблок Южно-Української АЕС підключено до енергосистеми України

4 липня о 22 год. 27 хв. третій енергоблок Южно-Української АЕС підключено до енергосистеми України після завершення середнього планово-попереджувального ремонту. Навантаження енергоблока виконується з регламентною швидкістю.

Перший та другий енергоблоки АЕС працюють у заданому режимі.

Радіаційна обстановка на ЮУАЕС відповідає нормам безпеки. Радіаційний фон на промисловому майданчику Южно-Української АЕС знаходиться на рівні природних фонових значень, які були заміряні до пуску атомної станції і на 4 липня 2017 року складає 0,12 мкЗв/год. Викиди та скиди радіоактивних речовин в навколишнє середовище не перевищують встановлених допустимих значень.

Оперативну інформацію про роботу Южно-Української АЕС цілодобово можна отримати за телефоном-автовідповідачем №(05136)2-29-93 та на офіційному інтернет-сайті за адресою www.sunpp.mk.ua.

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ЮУАЕС

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты