Общество | Снигиревка, 11 Августа, 2017

Після заміни лічильників «обленерго» мешканцям Снігурівки не вистачає потужності для використання побутових приладів

Свежие новости: Після заміни лічильників «обленерго» мешканцям Снігурівки не вистачає потужності для використання побутових приладів

10 серпня в кабінеті голови райдержадміністрації Інни Бойко відбувся особистий прийом громадян за участю міського голови Леоніда Голоблі та менеджера зі збуту електроенергії Снігурівської філії ПАТ “Миколаївобленерго” Володимира Забаровського.

На прийом до очільниці району завітали мешканці міста, які звернулися з приводу обмеження електроенергії після заміни лічильника працівниками Снігурівської філії ПАТ “Миколаївобленерго”.

За словами мешканців, цих 3 кВт не завжди вистачає, особливо, якщо увімкнути мікрохвильову піч або бойлер. Вислухавши громадян, Володимир Заборовський відмітив, що технічними характеристиками нових лічильників передбачено обмеження до 3кВт/год. Обговоривши дане питання, представник ПАТ “Миколаївобленерго” запевнив, що до кінця сьогоднішнього дня ліміт буде піднято до 4 кВт/год.

 

Источник: snigyrivka.info

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты