Общество | Снигиревка, 11 Августа, 2017

ФОТО. Інна Бойко: подія, яка сталася у Новому Бузі не повинна повторитися у нас

Свежие новости: ФОТО. Інна Бойко: подія, яка сталася у Новому Бузі не повинна повторитися у нас

9 серпня очільники району Інна Бойко та Тетяна Мезіна разом з начальником відділу освіти Любов’ю Мендус, директором Снігурівської ЗОШ №1 Дмитром Титаренко та головою профспілки працівників закладів освіти Кисіль Віталієм відвідали Новопавлівську школу Кобзарцівської сільської ради та зустрілися з батьками учнів.

Ще декілька тижнів тому комісією при райдержадміністрації були проведені перевірки стану готовності навчальних закладів до нового 2017-2018 навчального року а також технічне обстеження будівель і споруд закладів освіти району. В результаті перевірки у Новопавлівській школі виявлено пошкодження та дефекти конструктивних елементів будівель. Сама школа складається з двох одноповерхових і досить старих будівель — одна для початкових класів, інша для учнів старших класів. Школа налічує лише 26 учнів.

Зустрівшись з місцевими мешканцями, керівники району повідомили, що комісія буде вимушена звернутися до відповідних фахівців з області з метою проведення експертизи. Лише експерти можуть сказати достовірно, чи є взагалі сенс її ремонтувати.

Інна Бойко зазначила, що у випадку закриття закладу, батькам необхідно заздалегідь подумати і вирішити, в яку школу будуть ходити їхні діти. Керівництвом району були запропоновані варіанти: підвіз дітей до будь-якої школи в місті Снігурівка або до Кобзарцівської школи. Не останню роль відіграватиме і якість освіти в міських школах, що є при цьому позитивним фактором.

Слід відмітити, що думку очільників району також підтримали і депутати районної ради Олександр Басанчук та Володимир Бердик, які також взяли участь у зустрічі з населенням села і на власні очі бачили фізичний стан школи.

Нагадаємо, нещодавно в місті Новий Буг обвалилися два поверхи будівлі школи, через що діти не зможуть 1 вересня сісти за парти своєї рідної школи. Учні направлять в інші навчальні заклади для продовження навчального процесу.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты