Политика | 18 Ноября, 2016

Після виступу Королевської Парубій нагадав нардепам про державну мову

Свежие новости: Після виступу Королевської Парубій нагадав нардепам про державну мову

Спікер Верховної Ради Андрій Парубій 17 листопада нагадав депутатам про закон про українську мову. Про це він сказав з трибуни парламенту 17 листопада після виступу нардепа від «Опозиційного блоку» Наталії Королевської мовою держави-агресора.

«Я звертаюся до всіх народних депутатів, нагадуючи закон України, що у Верховній Раді ми виступаємо державною українською мовою. У мене прохання до всіх депутатів, готуючись до виступів, пам’ятати про закон України, державною мовою ми виступаємо із трибуни парламенту», – сказав Парубій.

Як відомо, у четвер КСУ почав розгляд справи за поданням 57 народних депутатів України щодо визнання неконституційним Закону України «Про засади державної мовної політики». Водночас засідання відклали у зв’язку з необхідністю залучення до процесу спеціалістів-мовознавців та свідків з числа народних депутатів.

 

Источник: akcent.org.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости