Общество | Вознесенск, 22 Января, 2020

Після перемовин з керівництвом міськради Лівік погодився виплатити працівникам «невелику частину заборгованості»

Свежие новости: Після перемовин з керівництвом міськради Лівік погодився виплатити працівникам «невелику частину заборгованості» Після перемовин з керівництвом міськради Лівік погодився виплатити працівникам «невелику частину заборгованості»

Вчора, 22 січня, на сайті «Маю право» була опублікована стаття про жителя Вознесенська, який працює охоронцем на ПрАТ «Зелений Гай» та вже півтора роки за свою роботу не отримує заробітної плати. Доведений до відчаю чоловік оголосив безстрокове голодування, поки не отримає чесно зароблені кошти.

Вже сьогодні на офіційній сторінці Вознесенської міської ради у Фейсбук було опубліковане звернення щодо цієї непростої ситуації. Секретар міськради Лариса Торжинська, зв’язавшись з генеральним директором підприємства Олександром Лівіком, отримала обіцянку, що невелика частина катастрофічної заборгованості буде погашена.  

«Ситуація з компанією ПРаТ «Зелений Гай», яка не виплачує своїм співробітникам заробітну плату протягом тривалого часу, набула значного резонансу.

Один із співробітників не зміг більше чекати обіцяних коштів і пішов на радикальний крок. Чоловік прийшов на поріг будівлі міської ради й оголосив безстрокове голодування до моменту, коли ситуація із заборгованістю не вирішиться.

Підприємство знаходиться на території Вознесенського району та не підзвітне керівництву Вознесенської міської територіальної громади. Але люди, які працюють на підприємстві – є мешканцями громади. Тому керівництво громади в особі секретаря Вознесенської міської ради Лариси Торжинської не могло не втрутитись.

Станом на сьогодні отримано обіцянку про виплату невеликої частини заборгованості зневіреним людям. Проведено розмови з керівником підприємства – Олександром Лівіком, іншими причетними особами», - говориться в повідомленні.

Також керівництво міста висловило надію, що екс-нардеп О. Лівік знайде можливість повністю розрахуватися з людьми, які тривалий час фактично безкоштовно працюють на його підприємстві:

«Керівництво міста робить увесь об’єм роботи, який є можливим з огляду на обсяг повноважень щодо впливу на підприємство. Сподіваємось, що власник активів знайде можливість повністю розрахуватись перед людьми. Адже прості робітники підприємства віддавали свої сили заради розквіту підприємства, і ніяк не очікували такого відношення до себе.

Люди заслуговують на краще ставлення».

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости