Общество | Николаев, 3 Ноября, 2023

Підготовка до зими: у Миколаєві заготовили понад 1941 тонн солі та 321 т суміші

Свежие новости: Підготовка до зими: у Миколаєві заготовили понад 1941 тонн солі та 321 т суміші

Підприємства Миколаєва готуються до зимового періоду та можливої ​​негоди.

Про це повідомляє КП «ЕЛУ автошляхів».

Вказується, що вже зроблено запас засобів для обробки магістралей, спеціалізована техніка перевірена та перебуває на чергуванні.

«На складах КП «ЕЛУ автодоріг» у наявності понад 321 т піщано-сольової суміші та понад 1941 т солі. Крім цього, вирішується питання щодо закупівлі ще 1500 т солі для районних адміністрацій. На комунальному підприємстві організовано цілодобову роботу чергової служби», - сказано у повідомленні.

У разі, якщо буде сніг або на дорогах ожеледиця, підприємство готове залучити 24 одиниці спеціалізованої техніки. Це дорожні комбіновані машини, що здатні розчищати магістралі від снігу та обробляти їх протиожеледними матеріалами, навантажувачі, трактори.

«Наразі з поліцією узгоджено перелік автомобільних доріг у Миколаєві, на яких найбільш ймовірні утворення транспортних пробок унаслідок погіршення погодних умов. Комунальники приділятимуть їм підвищену увагу під час негоди», - резюмували на підприємстві.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты