Общество | Николаев, 3 Ноября, 2023

Миколаївець збирає кошти на запчастини для виготовлення 10 FPV дронів для ЗСУ

Свежие новости: Миколаївець збирає кошти на запчастини для виготовлення 10 FPV дронів для ЗСУ

Мешканець Миколаєва Віктор Черняєв, який проходить онлайн-курс "Народний FPV" від проєкту Victory Drones та українського виробника FPV дронів Vyriy, оголосив збір на запчастини для 10 FPV дронів для ЗСУ.

Про це він написав у Facebook.

По його словах, він зарахований до групи 1-го потоку і з 26 жовтня 2023 року розпочав навчання. Для цього йому потрібно зібрати кошти на комплектуючі, з яких потім зібрати дрон. Практикум зі збірки дрона почнеться з 31 жовтня.

"Щоб ефективно і як найшвидше навчитися їх збирати мені потрібні запчастини на перший проєкт. Запчастини на один дрон коштують приблизно 15 000 гривень. Це в рази дешевше вже зібраного дрона dji. Частково я їх вже замовив. Для мене одного, скажімо так, не маленька сумма, але якщо ми всі разом долучимося до "збору на збір", тобто збір коштів на збір дорна, то я запчастини дозамовлю, і вчасно розпочну практикум з навчання. Не соромтеся донатити навіть маленькі суми", - заявив він.

Він додав, що основними перевагами такого методу збірки є те, що:

- Виробництво децентралізоване, а значить у безпеці.
- Гроші економляться на виробництво за рахунок маленьких замовлень, які не потрапляють під розмитнення.

"Кожен дрон який буде зібраний, буде перевірятись і калібруватись перед відправкою на фронт, дрони будуть передаватись тільки перевіреним пілотам і так, щоб вони не валялись а працювали. Створимо склад дронів, куди військові можуть звернутись за допомогою", - закликав Черняєв.

Карта: 4441 1111 3846 4171 Черняєв Віктор Миколайович

Посилання на банку: https://send.monobank.ua/jar/4Du6rrUzbG

Карта приват: 4149 6054 6654 4426

Віктор Черняєв пообіцяв звітувати на сторінці Telegram.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости