Происшествия | Николаев, 21 Апреля, 2023

Під Бахмутом загинув 33-річний миколаївець, який з перших днів захищав Україну

Свежие новости: Під Бахмутом загинув 33-річний миколаївець, який з перших днів захищав Україну

Під час виконання бойового завдання під Бахмутом загинув Захисник України, 33-річний миколаївець Віталій Белінський.

Про це повідомили близькі друзі захисника.

Віталій народився 7 жовтня 1989 року в Миколаєві. Закінчив ЗОШ №16. У шкільні роки займався кікбоксингом і боротьбою. Після школи також присвятив себе спорту, займався тренерською діяльністю.

- 24 лютого 2022 року пішов до військкомату і просився на фронт, але йому відмовили. Він організував тероборону в Тернівці. Подав заявку в АЗОВ. З кінця червня проходив курс молодого бійця. Із 50 осіб він був одним із небагатьох, хто пройшов підготовку до кінця. Після кмб брав участь у бойових діях, у визволенні Херсона та боях під Бахмутом. Отримав нагороду "Сталевий хрест" від Залужного. Був відзначений й іншими нагородами, але отримати не встиг. У Віталія залишилася мати, вітчим, 14-річний син Ігор, - розповіли друзі загиблого.

У складі штурмового батальйону виконував бойові завдання під Бахмутом. 17 квітня він загинув.

Прощання з героєм відбудеться в п'ятницю, 21 квітня, об 11:00 за адресою Гагаріна, 53 у мікрорайоні Тернівка міста Миколаєва.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты