Общество | Вознесенск, 27 Июня, 2017

Перші 10 тисяч карток вознесенця протестує амбулаторія №4

Свежие новости: Перші 10 тисяч карток вознесенця протестує амбулаторія №4

27 червня міський голова Віталій Луков провів нараду з головними розпорядниками коштів, метою якої було з’ясувати, на якій стадії нині знаходяться проекти, в яких м. Вознесенськ бере участь. А це і міжнародні гранти (проекти «Смарт сіті», в рамках якого ще один проект - «Безпечне місто»), і проекти, що впроваджуються за рахунок субвенцій з державного бюджету місцевими бюджетами на фінансування заходів соціально-економічної компенсації ризику населення, яке проживає на території зони спостереження (проекти: «Капітальний ремонт тротуарної доріжки з велосмугою», «Капітальний ремонт дороги по вул. Чорновола», «Капітальний ремонт ліній зовнішнього освітлення», «Поточний ремонт тротуару по вул. Соборності», «Поточний ремонт тротуару по вул. Будівельників», «Заходи у сфері захисту населення і території від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру», «Поточний ремонт протирадіаційного укриття КУ «Вознесенська ЦРЛ»), і ті, що фінансуються за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку («Реконструкція покрівлі та облаштування блискавкозахисту ЗОШ №8», «Реконструкція будівлі ЗОШ №3 під ДНЗ»).

Приємною новиною стало повідомлення представника підрядної організації, яка в рамках проекту ПРОООН «Смарт сіті» розробила та налагодила серійне виробництво «Картки вознесенця», Андрія Жукова про те, що з наступного тижня відбудеться навчання лікарів та тестування перших ста карток вознесенця, які не лише будуть виконувати функцію медичних карток, а з вересня поточного року ще й даватимуть право пенсіонерам на безкоштовний проїзд в громадському транспорті. З наступного тижня розпочнеться друк 10 тисяч карток для амбулаторії загальної практики сімейної медицини №4.

Під час наради обговорювались і ті проекти, які нині перебувають на доопрацюванні. Вони стосуються таких об’єктів міста як КНС-1, ДНЗ №14, ЗОШ №8, ЗОШ №3.

В перспективних планах – участь м. Вознесенська в оцінці та відборі інвестиційних програм і проектів, що можуть реалізовуватись за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку. Наразі отримати фінансування з державного фонду регіонального розвитку планують ЗОШ №10 (капітальний ремонт фасаду будівлі) та ДНЗ №9 (капітальний ремонт, утеплення, заміна вікон тощо).

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты