Общество | Николаев, 11 Мая, 2023

«PepsiCo» відновила виробництво на Миколаївщині, але соки «Сандора» тепер роблять під Києвом

Свежие новости: «PepsiCo» відновила виробництво на Миколаївщині, але соки «Сандора» тепер роблять під Києвом

«PepsiCo Україна» з березня цього року відновила випуск соків під брендами «Сандора» та «Садочок» на базі своїх виробничих потужностей у місті Вишневе Київської області, а також запустила виробництво напоїв у Миколаївській області.

Про це повідомила керівниця відділу корпоративних комунікацій Аліна Матковська.

«Протягом шести місяців ми здійснювали перенесення чотирьох виробничих ліній на виробничий комплекс у Вишневому та поступово відновлюємо асортимент портфеля, який був у компанії до припинення виробництва в Україні», - сказала вона.

Матковська додала, що поступово відновлюється випуск інших соків з товарної лінійки, таких як, наприклад, сицилійський апельсин або лимон.

За інформацією представника компанії, «PepsiCo Україна» також відновила виробництво напоїв на виробничому комплексі в Миколаївській області.

«Поступово ми рухаємося до розширення асортименту, згідно з тим, що був до припинення виробництва в Україні», - резюмувала Матковська, не уточнивши, які саме напої випускаються у Миколаївській області.

В Україні PepsiCo належать три підприємства: два виробничі комплекси в Миколаївській області, де компанія виробляє снеки і напої, та молокопереробний завод у Київській області, де виробляють молочну продукцію і дитяче харчування.

Джерело 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты