Общество | 6 Апреля, 2023

Пенсіонер Анатолій Майстренко з Херсонщини на власному човні перевозив через річку Інгулець людей, що рятувалися від російських загарбників

Свежие новости: Пенсіонер Анатолій Майстренко з Херсонщини на власному човні перевозив через річку Інгулець людей, що рятувалися від російських загарбників

На тимчасово окуповані території Анатолій Віталійович доправляв розвідників та гуманітарні вантажі.

Про це у своєму телеграм-каналі розповів Заступник Керівника Офісу Президента України Олексій Кулеба.

«В цілому, думаю, понад дві тисячі людей переправили» — говорить Анатолій. «А тих, кому треба було з Зарічного і назад у Зарічне – чоловік 700-800. Також доправляли цим шляхом гуманітарну допомогу. Нам привозили по 80-100 ящиків відразу. Певно, всього вдалося переправити кілька тонн. Ми розуміли, як це важливо для людей, наших земляків, що жили в умовах страшної війни. Це була запорука їхнього життя».

Мені нерідко задавали питання «Як ти насмілився на цей вчинок?». А я кажу: «Ну добре, якщо не я, не ти – хто тоді? А це ж треба робити!»

Анатолій відзначає, що багато хто проявив себе дуже гідно в складних умовах. Місцеві підприємства давали техніку для евакуації. Мешканці Зарічного разом зі старостою — забезпечували тимчасовий прихисток.

«Такі справи робляться разом. І ми всі об’єдналися, впоралися, бо ми – ЛЮДИ».

#містаГероїв вистояли і дають можливість сьогодні впевнено йти до перемоги України — завдяки ЛЮДЯМ.
 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости