Общество | Николаев, 10 Декабря, 2023

Патрульні попередили про туман на Миколаївщині та нагадали про правила поведінки

Свежие новости: Патрульні попередили про туман на Миколаївщині та нагадали про правила поведінки

Управління патрульної поліції Миколаївської області попередило про туман на дорогах області та нагадало про основні правила поведінки в умовах обмеженої видимості.

Про це йде мова у повідмоелнін відомства в соцмережах.

Водіям рекомендують обирати швидкісний режим, який забезпечував би своєчасне гальмування перед перешкодою, яка з'явилася зненацька.

"Під час руху збільшить дистанцію між автомашинами, оскільки мокре дорожнє покриття збільшує гальмівний шлях автотранспорту. Користуйтесь протитуманними фарами, якщо ваш автомобіль не обладнаний ними, то ввімкніть ближнє світло фар. Уважно слідкуйте за сигналами автомашин, що рухаються попереду. Не допускайте різкого гальмування без особливих на те причин. При зупинці, плавно гальмуючи, займіть місце на узбіччі та ввімкніть аварійну сигналізацію, для того щоб позначити габарити вашого авто", - зазанчили патрульні.

Пішоходам в свою чергу нагадали, що у тумані водіям складно помітити їх на дорозі.

"Переходьте вулицю тільки на пішохідних переходах та тільки на зелене світло світлофору. Перед початком переходу впевнюйтесь, що всі автомобілі зупинились і вас пропускають. Пам’ятайте! Ваша безпека на дорозі залежить, насамперед, від вас самих!" - резюмували у патрульній поліції.

Читайте также

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты