Политика | Николаев, 8 Февраля, 2018

Пасажирські перевезення в Миколаївській області повинні здійснюватися виключно в рамках договірних відносин і в правовому полі, - Валентин Гайдаржи

Свежие новости: Пасажирські перевезення в Миколаївській області повинні здійснюватися виключно в рамках договірних відносин і в правовому полі, - Валентин Гайдаржи

Заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Валентин Гайдаржи спільно з фахівцями Укртрансбезпеки, силових структур та управління інфраструктури ОДА визначили методи боротьби з нелегальними перевізниками. Про це йшлося на нараді, яка відбулася 7 лютого.

Заступник голови ОДА відзначив, що на території області поширене таке явище, як нелегальні пасажирські перевезення. «Ці, так звані «підприємці», здійснюючи свою діяльність, ігнорують всі вимоги закону щодо забезпечення безпеки пасажирів, завдають істотної шкоди економіці області», - прокоментував Валентин Гайдаржи на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

Часто транспортні засоби таких «підприємців» стають учасниками і винуватцями ДТП, особливо зараз - у зимовий період.

Валентин Гайдаржи акцентував, що з даного питання існує чітка і жорстка позиція голови облдержадміністрації Олексія Савченка - здійснення пасажирських перевезень має відбуватися в рамках чинного законодавства.

«Пасажирські перевезення в Миколаївській області повинні здійснюватися виключно в рамках договірних відносин і в правовому полі. Закликаю всіх «підприємців», які займаються таким видом діяльності - входити в правове поле! Час ігор давно закінчився, дії обласної влади будуть жорсткими, але в рамках закону», - резюмував Валентин Гайдаржи. 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости