Политика | Южноукраинск, 13 Июня, 2019

Парламентские выборы 2019. Эрик Григорян подал документы в ЦИК

Свежие новости: Парламентские выборы 2019. Эрик Григорян подал документы в ЦИК Парламентские выборы 2019. Эрик Григорян подал документы в ЦИК

Сегодня депутат Южноукраинского городского совета Эрик Григорян подал документы в Центральную избирательную комиссию для регистрации кандидатом в народные депутаты по 131-му округу (города Вознесенск, Южноукраинск, Березанский, Веселиновский, Вознесенский, Доманевский, Еланецкий районы) .

Об этом Эрик Григорян сообщил на своей странице в Facebook

Сьогодні я, Ерік Григорян, подав документи на реєстрацію кандидатом в народні депутати.

Вирішив все ж таки брати участь в дострокових виборах до парламенту.
Чи буде цього разу "перезавантаження", на яке так сподівалися українці в 2014 році?

Як ми всі побачили в минулий раз, багато вихідців з Партії регіонів знову потрапили в крісла нардепів та продовжили свою брудну роботу.
За прикладом не треба далеко ходити — просто подивіться, хто потрапив до парламенту від нашого 131 округу — Олександр Лівік, який скористався брендом БПП. Ті представники демократичних сил, які потрапили до Верховної Ради, не змогли запропонувати і втілити в життя кардинальні зміни. Про що вже шкодують.
Народ України захотів змін, обрав нового президента, не з політики. Люди продовжують жити надією.
Надією, що завтра будуть ті зміни, яких вони так чекають.

І я знову пропоную свою кандидатуру, як кандидатуру ПРОВІДНИКА між жителями нашого округу, їх надіями і дійсними змінами. Я впевнений, що зміни повинні розпочатися саме з парламенту — з законодавства, що регулює наше життя.
За багато років роботи в органах місцевого самоврядування у мене досить напрацювань з проблемами, як місцевого характеру, які вже давно просяться, щоб їх розглянули у Верховній Раді, так і загальнодержавного. Не минуло дарма в цьому плані і спілкування з вами, мої виборці. Від вас я дізнався багато, чого ніколи б не дізнався, сидячи в Києві, в якомусь чиновницькому кріслі. Саме ви мені підказували і підказуєте, що і як потрібно змінювати, щоб був результат. І такий результат є на місцевому рівні. Потрібно щоб вас, почули тепер не тільки в міських, районних, сільських і навіть обласній радах! Я тільки ваш провідник. Ваш голос буде звучати в стінах парламенту! Він буде вкладений в нові закони у вашому житті.

ЗАКОНИ ВАШОГО ЖИТТЯ!

Эрик Григорян будет баллотироваться в порядке самовыдвижения. Он отметил, что намерен оправдать надежды граждан на кардинальные изменения к лучшему.

На предыдущих выборах он также принимал участие от этого округа и занял третье место уступив 4% Юрию Гержову и Александру Ливику.

Следует отметить, что Эрик Григорян более 10 лет занимается общественной работой и имеет четкое представление о проблемах округа, с 2015 года является депутатом Южноукраинского городского совета Николаевской области, с 2010 по 2015 год был депутатом Николаевского областного совета, с 2006 по 2010 был депутатом Александровского поселкового совета Вознесенского района, с 2002 по 2006 был депутатом Вознесенского районного совета Николаевской области. 

Также является главой общественной организации «Ветераны-пограничники Николаевщины», постоянно оказывающей помощь воинам АТО.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости