Политика | Николаев, 21 Октября, 2022

П’ятеро співробітників НАБУ отримали нагороди за боротьбу з диверсантами на Миколаївщині

Свежие новости: П’ятеро співробітників НАБУ отримали нагороди за боротьбу з диверсантами на Миколаївщині

Президент України Володимир Зеленський відзначив орденами «За мужність» ІІІ ступеня п’ятьох працівників Національного антикорупційного бюро, які брали участь в проведенні контрдиверсійних заходів у Миколаївській області.

Про це повідомили в прес-службі НАБУ.

Співробітники бюро беруть участь в розвідувальних та контрдиверсійних заходах, а також успішно реалізують спецоперації по знищенню ворожих сил.

Командування однією з таких операцій на півдні України здійснював керівник Управління спеціальних операцій НАБУ Віталій Івченко. Він особисто повів у бій підлеглих, брав участь в штурмі будівлі, де знаходились російські окупанти. Цілей операції було досягнуто, однак один із бійців – Іван Гвоздєв отримав смертельне поранення. Незважаючи на це, він до останніх секунд свого життя прикривав побратимів від ворожого вогню. Гвоздєву присвоєно звання Герой України з удостоєнням ордена «Золота Зірка» (посмертно).

“Пишаємося героїзмом, мужністю та відвагою наших колег, дякуємо за вірність службі українському народу. Бережемо пам’ять про тих, хто віддав своє життя заради мирного неба над Україною”, - говориться в повідомленні.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости