Политика | Николаев, 25 Декабря, 2017

На Миколаївщині відбулись вибори у 7 новоутворених ОТГ

Свежие новости: На Миколаївщині відбулись вибори у 7 новоутворених ОТГ На Миколаївщині відбулись вибори у 7 новоутворених ОТГ

У неділю, 24 грудня, відбулись перші місцеві вибори у 7 об'єднаних територіальних громадах Миколаївської області - у Березанській селищній ОТГ, Прибузькій сільській ОТГ, Володимирівській сільській ОТГ, Казанківській селищній ОТГ, Широківській сільській ОТГ, Радсадівській сільській ОТГ та Арбузинській селищній ОТГ. Виборчий процес у цих громадах тривав з 4 листопада.

“Я вітаю наші об’єднані територіальні громади з тим, що у них відбулись перші вибори. Суттєвих порушень і провокацій наші правоохоронці та спостерігачі не зафіксували, і я радію цьому. Вітаю “Блок Петра Порошенка “Солідарність” з впевненою перемогою на виборах як голів ОТГ, так і депутатів. Також з чудовими результатами вітаю партії “Наш край” та ВО “Батьківщина”. Дякувати ініціативі Президента України, реформа децентралізації триває, і громади отримують нові можливості для свого розвитку. Закликаю інші села і райони не зволікати із процесом об’єднання, адже за правильного управління це сприятиме виходу на зовсім інший рівень фінансування. Ми і зараз бачимо позитивні зміни у вже існуючих ОТГ - як у соціальній сфері, так і в економіці”, - зазначив голова Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко.

Середня явка виборців по області склала 46,4%.

На виборах депутатів до селищних та сільських рад до трійки лідерів увійшли партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність”, “Наш край” та ВО “Батьківщина”.

Результати виборів голів ОТГ:

Березанська ОТГ - Хоміцький Валерій Альбінович (БПП - 72%)
Прибузька ОТГ - Матющенко Віктор Володимирович (БПП - 56,1%)
Володимирівська ОТГ - Довгий Павло Іванович (БПП - 96,75%)
Казанківська ОТГ - Асмолов Олексій Вікторович (БПП - 81,1%)
Широківська ОТГ - Пересунько Сергій Миколайович (самовисуванець, уклав угоду про співпрацю з БПП - 69,97%)
Радсадівська ОТГ - Піньковий Юрій Іванович (БПП - 30,5%)
Арбузинська ОТГ - Травянко Євгеній Віталійович (БПП - 72,08)

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости