Криминал | Николаев, 26 Января, 2018

П’яний водій мікроавтобуса пропонував миколаївськім патрульним хабар

Свежие новости: П’яний водій мікроавтобуса пропонував миколаївськім патрульним хабар П’яний водій мікроавтобуса пропонував миколаївськім патрульним хабар

Водій пропонував миколаївськім патрульним хабар за не притягнення його до адмінвідповідальності

Сьогодні, близько 3-ї години на проспекті Центральному екіпаж патрульної поліції зупинив за порушення правил дорожнього руху мікроавтобус MERCEDES – BENZ SPRINTER. Під час перевірки документів та спілкування з водієм у останнього інспектори помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Водій не заперечував що він вживав спиртні напої, але огляд на стан сп’яніння у встановленому Законом порядку проходити відмовлявся та всіляко затягував час. Потім правопорушник почав пропонувати інспекторам грошові кошти за не складання на нього адмінматеріалів. В свою чергу патрульні попередили чоловіка, що за пропозицію неправомірної вигоди службовій особі передбачена кримінальна відповідальність, але це його не зупинило, водій продовжував пропонувати хабар.

Правоохоронці склали на 36-річного водія адміністративні матеріали за ч.1 ст.130 КУпАП «Відмова особи, яка керує транспортним засобом, від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або щодо вживання лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції» та викликали на місце слідчо-оперативну групу Центрального відділу поліції задля документування пропозиції неправомірної вигоди співробітнику патрульної поліції.

Відео не оприлюднюється в інтересах слідства.

Шановні громадяни! Вкотре нагадуємо Вам, пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі карається позбавленням волі на строк від двох до чотирьох років – ст. 369 Кримінального Кодексу України.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости