Общество | Николаев, 6 Июня, 2019

Оздоровлення, розваги та змістовне дозвілля: 125 юних миколаївців відправилися на першу зміну до табору "Дельфін"

Свежие новости: Оздоровлення, розваги та змістовне дозвілля: 125 юних миколаївців відправилися на першу зміну до табору

У середу, 5 червня, відбувся перший у цьому літньому сезоні виїзд дітей до позаміського табору "Дельфін". 125 діток пільгових категорій отримали відпочинкові послуги. Переважна більшість – це багатодітні та малозабезпечені сім`ї, сироти або позбавлені батьківського піклування. Також діти учасників АТО (ООС), вимушено переселені особи.

Побажати щасливої дороги дітворі і гарного відпочинку до місця відправлення зміни прийшли начальник Служби у справах дітей міської ради Юлія Кравченко та її колеги. Вони передали дітям вітання від міського голови Олександра Сєнкевича та депутатів міської ради. Юним миколаївцям наказали добре відпочити, набратися сил, щоб у новому навчальному році демонструвати найкращі успіхи та радувати гарними оцінками вчителів і батьків.

Оздоровлення триватиме 14 днів, а всі витрати взяв на себе міський бюджет. Тож впродовж двох тижнів на юних миколаївців очікує цікавий і змістовний літній відпочинок.

- Діти матимуть насичену програму дозвілля, яка передбачає виступи на сцені, авторські квести та конкурси, різноманітні майстер-класи, гуртки за інтересами, найактуальніші настільні ігри. У вартість путівки включено проживання в комфортабельних номерах, повноцінне 5-разове харчування. - зазначила представник Служби у справах дітей Олена Шинкарук. - Посилено заходи безпеки. На території закладу з дітьми цілодобово перебуває не тільки педагогічний, а й висококваліфікований медичний персонал. Для маленьких відпочивальників це гарна можливість забути про смартфони та комп’ютери, і просто насолоджуватися дитинством! 

Зазначимо, що у 2019 році Служба у справах дітей планує оздоровити 2 100 юних миколаївців. На це з міського бюджету виділено 12 млн грн.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости