Общество | 16 Февраля, 2020

Освідчення фермера на кукурудзяному полі потрапило на знімки Google Maps

Свежие новости: Освідчення фермера на кукурудзяному полі потрапило на знімки Google Maps Освідчення фермера на кукурудзяному полі потрапило на знімки Google Maps

Фермер з Німеччини Стефан Шварц вирішив скреативити і зробити своїй коханій пропозицію руки і серця. Він зробив на полі напис з освідченням своїй дівчині. Завдяки супутникам його пропозиція потрапила на аерофотознімки, які використовує Google Maps.

Задовго до «дня ікс» Стефан висадив на одному з його полів кукурудзу так, щоб між посівами залишилися зазори. Коли ж урожай підріс, навмисне залишені між ними проміжки склалися в питання «Хочеш вийти за мене?».

Помітивши, що час настав, Шварц запропонував дівчині політати над полями на безпілотнику, і спершу вона взагалі не зрозуміла, до чого ця ідея. 

"Спочатку вона не могла розглянути пропозицію, тому що безпілотник був недостатньо високо. Але коли вона помітила, відразу ж сказала «так»", - фермер Стефан Шварц.

Источник

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты