Политика | Вознесенск, 22 Декабря, 2018

Особу, яка здійснила завідомо неправдиве повідомлення про вчинення Еріком Григоряном злочину, буде притягнуто до кримінальної відповідальності (документ)

Свежие новости: Особу, яка здійснила завідомо неправдиве повідомлення про вчинення Еріком Григоряном злочину,   буде притягнуто до кримінальної відповідальності (документ)

Днями декілька місцевих інтернет-ресурсів розповсюдили недостовірну інформацію про те, що згідно матеріалів кримінального провадження, яким опікується слідчий відділ Вознесенської поліції, Еріку Григоряну висунуто обвинувачення в самоправстві, у створенні організованої злочинної групи з метою незаконного захоплення земельних ділянок а також привласнення чужого майна в особливо крупних розмірах.

Сьогодні Ерік Григорян звернувся до Вознесенського відділу поліції із заявою про вчинення особою, яка повідомила поліції такі данні, злочину - неправдивого повідомлення про вчинення злочинів, пов’язаного із звинуваченням в особливо тяжкому злочині.

Відповідальність для наклепника передбачена частиною 2 статті 383 Кримінального кодексу України – позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

За інформацією «Маю Право» наклепником є Андрій Ярошенко – брат Сергія Ярошенка, який є кишеньковим депутатом тричі судимого Сергія Горностая.

Андрій Ярошенко

Очевидно, спроба розповсюдити наклеп відносно Еріка Григоряна це старт передвиборчої кампанії Олександра Лівіка, негласним помічником та «правою рукою» якого є Сергій Горностай.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты