Политика | 29 Октября, 2022

Операція по звільненню Херсона триватиме до кінця листопада, – начальник ГУР Буданов

Свежие новости: Операція по звільненню Херсона триватиме до кінця листопада, – начальник ГУР Буданов

Начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов заявив, що операція по звільенню Херсона від окупантів триватиме, скоріше за все, до кінця листопада.

Про це йде мова в його інтерв’ю західному виданню The Drive.

– Швидше за все, операція по захопленню Херсона триватиме до кінця наступного місяця. Зараз у Херсоні перебувають найбільш підготовлені та найбоєздатніші російські підрозділи. Велика частка з них – це військово-десантні війська РФ, російські сили спеціального призначення та морська піхота, тобто найбоєздатніші підрозділи, які є у Росії. Ці підрозділи складають кістяк угруповання, який також посилюється мобілізованим складом, – заявив начальник ГУР.

За словами Буданова, бойова складова російських військ на херсонському напрямку – це приблизно 40 тисяч. Херсон знаходиться в середині цього угруповання.

– Звучить так, ніби це буде кривавий бій.

– Ми намагаємося полегшити це настільки, наскільки це можливо, але це не обійдеться без боротьби.

Чому б просто не оточити місто й не ізолювати там війська?

– Це саме те, що ми намагаємося зробити. Але зовні вони протистоять. Вони намагаються перешкодити нашому руху вперед, і ви повинні розуміти, що бої точаться щодня.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты