Общество | Николаев, 23 Апреля, 2018

Олексій Вадатурський виступив перед учасниками Всеукраїнського форуму лідерства

Свежие новости: Олексій Вадатурський виступив перед учасниками Всеукраїнського форуму лідерства

20 квітня генеральний директор компанії «НІБУЛОН» Олексій Вадатурський виступив з привітанням на урочистому відкритті Всеукраїнського форуму лідерства, організованого Українською академією лідерства за сприяння Міністерства молоді та спорту.

У заході, метою якого є формування ціннісних орієнтирів, проактивної свідомості молоді та виховання відповідального лідерства,  взяли участь близько 300 молодих людей віком від 15 до 18 років з різних областей України,  які приїхали, щоб почути історії успіху людей, які зробили себе самі, перейняти їхній досвід, навчитися мотивувати себе на розвиток і успіх, визначитися з життєвими орієнтирами.

Першим до слова було запрошено генерального директора компанії Олексія Вадатурського.   За словами організаторів,  вони вірять у те, що саме Олексій Опанасович як видатна людина, яка зіграла ключову роль у розвитку вітчизняного агарного сектору та долі цілої країни, своєю промовою об’єднає  і надихне молодь та на власному прикладі покаже, що навіть у складні часи потрібно перетворювати виклики на можливості  і створювати успішні масштабні компанії в Україні. ё

На початку свого виступу Олексій Вадатурський подякував за запрошення та відмітив, що з учасниками Академії він зустрічається не вперше, а остання зустріч затягнулася навіть до пізньої ночі.

«Перш за все хоч подякувати за запрошення. Мені дуже приємно. Це вже моя третя зустріч із вами. Я Герой України, співвласник компанії «НІБУЛОН», лауреат багатьох державних премій, зокрема в галузі архітектури. У мене дуже багато перемог  національного рівня. Тож мені сьогодні є чим пишатися, а також є можливість  поділитися своїм досвідом про те, як досягти успіху», – зазначив Олексій Опанасович.

У ході своєї промови Олексій Вадатурський закликав молодих людей любити, поважати  та турбуватися про своїх батьків, а не чекати і тим паче вимагати від них постійної допомоги, а також усього в житті досягати самому, адже ми самі куємо своє щастя.

«Я хочу сказати, що в цілому молодь дуже талановита, ваше майбутнє  залежить виключно від вас.  І ви це повинні пам’ятати і розуміти, тому що лише від вас самих залежить, яке місце ви займете в житті країни, в суспільстві, в сім’ї. І покладатися вам в основному треба тільки на себе», – відмітив гендиректор «НІБУЛОНа».

Окрім того, Олексій Опанасович порекомендував молоді не гаяти даремно свого часу, та з максимальною користю використовувати кожну хвилину свого життя, щоб бути успішним та готовим до будь-яких викликів:

«Я хотів би, щоб ви з самого початку не лінилися і не витрачали час на розваги, а якраз із дуже великим ентузіазмом працювали над собою, тому що кожна краплина знань, що ви отримуватимете від  своїх вчителів, вона вам у житті знадобиться».

Також Олексій Вадатурський побажав молоді не поспішати в політику. Спочатку потрібно здобути знання, набратися досвіду, проявити себе, самореалізуватися. Лише тоді є надія на молодь, що вона зможе покращити політичне та економічне становище в країні, змінити на краще систему, що на сьогодні лише перешкоджає представникам-бізнесу працювати в країні та інвестувати кошти в її розвиток.     

«Бажаю, щоб ви були відомими, успішними і головне патріотами своєї країни, щоб досягали успіхів у нас в Україні.  Те, чого ми досягли, і ви маєте це розуміти, це  не завдяки підтримці, не завдяки дотаціям, пільгам, які дає держава. Успіх нашої компанії залежить і від перешкод, які нам створювали чиновники», – відмітив генеральний директор «НІБУЛОНа».

У форумі також взяли участь Марія Карчевич, начальник відділу регіональної молодіжної політики Міністерства молоді та спорту, міський голова Олександр Сєнкевич, Віктор Гинкул, виконуючий обов'язки начальника управління молоді та спорту Миколаївської ОДА, Олександр Медведєв, менеджер миколаївського відділення Української академії лідерства, Максим Бревда, директор фітнес-клубу «Gym style» та ін.

Зокрема під час свого виступу Олександр Сєнкевич висловив свою повагу до Олексія Вадатурського, який багато чого досяг у житті саме не завдяки, а всупереч:

«До речі, хочу сказати, що я його дуже поважаю.  У нього багато чого вчусь, і вважаю його своїм учителем. У нього насправді дуже багато проектів, які він зробив не завдяки а всупереч.  І більш того він, я взірцем людини в Україні, яка якщо щось задумала, то обов’язково це зробить, всупереч усім проблемам».

Сподіваємося, що сповнений яскравими життєвими прикладами черговий виступ керівника знаної у всьому світі компанії «НІБУЛОН» надихнув молодь з усіх областей України на майбутні життєві досягнення. 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости