Общество | Николаев, 21 Сентября, 2018

Олексій Савченко: «Психологічна реабілітація учасників АТО – невід’ємна частина нашої роботи»

Свежие новости: Олексій Савченко: «Психологічна реабілітація учасників АТО – невід’ємна частина нашої роботи»

Створення комфортних умов для проходження соціальної адаптації та психологічної реабілітації учасників АТО на сході України є невід’ємною частиною роботи Миколаївської облдержадміністрації. Ці питання вирішуються першочергово та постійно контролюються профільним департаментом, а також особисто головою ОДА Олексієм Савченком.

Зокрема, для психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції, відповідно до розподілу бюджетних коштів з державного бюджету Миколаївській області, затверджено кошти в сумі 873,7 тис. грн.

«Психологічна реабілітація учасників АТО – це ті питання, які я сам неодноразово піднімав. Це важлива складова роботи, це те, що ми зобов’язані організувати та зробити. Для надання комплексної підтримки Героїв АТО в області діє унікальна програма «Турбота», завдяки якій передбачено кошти на відкриття власної справи, купівлю квартир, оздоровлення учасників АТО і так далі. Миколаївська ОДА робить все, аби допомогти хлопцям адаптуватися та повернутися до соціального життя. Це наш обов’язок перед ними, бо вони не шкодуючи свого здоров’я, відкидаючи усі страхи, боронили і боронять нашу державу», - зазначає Олексій Савченко.

Станом на 1 вересня за результатами проведеного моніторингу структурними підрозділами з питань соціального захисту населення укладено 33 угоди по наданню послуг з психологічної реабілітації учасникам антитерористичної операції на суму 105,7 тис. грн. Наразі триває робота по укладенню договорів щодо надання послуг з психологічної реабілітації учасникам антитерористичної операції,  враховуючи побажання отримувати зазначені послуги відповідно до затвердженого переліку суб’єктів надання послуг та у відповідний період року. Відповідно до затвердженого кошторису планується використання коштів в повному обсязі.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты