Общество | Николаев, 14 Февраля, 2020

Олександр Сєнкевич відвідав госпіталь ветеранів війни та привітав воїнів-інтернаціоналістів

Свежие новости: Олександр Сєнкевич відвідав госпіталь ветеранів війни та привітав воїнів-інтернаціоналістів

У п’ятницю, 14 лютого, Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич разом з першим віцемером Володимиром Криленком завітали до обласного клінічного госпіталю ветеранів війни, аби привітати воїнів-інтернаціоналістів, які проходять там лікування, із 31-ю річницею виведення військ колишнього СРСР з Афганістану.

- Я вітаю вас з 31-ю річницею виведення військ колишнього СРСР з Афганістану. Це була страшна війна. Наші воїни довели, що вони справжні чоловіки, які гідно виконують свій військовий обов’язок. Ми маємо пам’ятати тих, хто загинув під час тієї війни, та з великою повагою ставитися до всіх, хто повернувся з Афганістану. Хочу зазначити, що багато воїнів-інтернаціоналістів стали на захист незалежності України в найскрутніші для неї часи, беручи участь в АТО, - сказав Олександр Сєнкевич. – Бажаю усім міцного здоров’я та мирного неба над головою!

Мер Миколаєва підкреслив, що міська влада не залишається осторонь проблем, з якими стикаються воїни-інтернаціоналісти. В Миколаєві діють соціальні програми, в рамках яких їм надається допомога. Зокрема, вже кілька років поспіль для них за рахунок коштів міського бюджету придбають житло. Так, наприкінці минулого року для воїнів-інтернаціоналістів придбали 3 квартири.  На ці цілі також передбачені кошти й в скарбниці міста на поточний рік.

Після цього Олександр Сєнкевич вручив воїнам-афганцям нагороди та подарунки.

 Відзначимо, що наразі в цьому медичному закладі відновлюють своє здоров’я біля 70 мешканців нашої області, які брали участь в бойових діях на території інших держав.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости