Политика | 17 Марта, 2024

Окупанти захопили два села в районі Авдіївки, - ISW

Свежие новости: Окупанти захопили два села в районі Авдіївки, - ISW

Російські окупанти захопили Тоне і Невельське в районі Авдіївки. На кадрах із геолокацією видно, що російська бронетанкова колона нещодавно просунулась на захід від Тоненького.

Про це  йдеться  у свіжому звіті Інституту з вивчення війни (ISW). Там зазначили, що додаткові кадри з геолокацією показують, що Підрозділи російської 110 мотострілецької бригади просуваються і піднімають прапор у Невельському.

При цьому в Інституті зазначили, що російські воїнкори заявили, що нібито українські контратаки під Авдіївкою затихли, і припустили, що їм або не вистачає резервів, або вони відходять на позиції далі, хоча ISW не побачив підтвердження цим твердженням.

Також за заявами пропагандистів, ЗСУ "досить швидко" відновилися після падіння Авдіївки. Також вони стверджували, що українські сили досягли чисельної переваги на авдіївському напрямку, проте ISW не може підтвердити це твердження, оскільки тактична ситуація на захід від Авдіївки залишається динамічною. 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты