Политика | 17 Марта, 2024

Макрон підтвердив свої плани розмістити західні війська в Україні

Свежие новости: Макрон підтвердив свої плани розмістити західні війська в Україні

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що наземна операція за участю західних військ в Україні може бути необхідною "у якийсь момент". Таким чином, він свою заяву щодо можливого розміщення військ Заходу на території нашої держави. Про це він сказав в інтерв'ю газеті Le Parisien.

"Можливо, в якийсь момент - я не хочу цього, я не братиму на себе ініціативу - нам доведеться провести операції на місцях, хоч би якими вони були, щоб протистояти російським силам. Сила Франції в тому, що ми можемо це зробити ", - запевнив політик.

Відомо, що про те, що не варто виключати варіанти запровадження західних військ в Україну, Макрон заявив наприкінці лютого. На такі слова бурхливо відреагували у Берліні та інші європейські партнери. 

Водночас, різні погляди щодо можливості наземних операцій та надання Києву ракет далекого радіусу дії можуть підірвати співпрацю між союзниками. Канцлер Німеччини Олаф Шольц різко відреагував на заяву Макрона з цього питання та заклик французького лідера до партнерів не бути "боягузами".

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты