Происшествия | 16 Января, 2023

Окупанти вранці обстріляли Куп’янськ

Свежие новости: Окупанти вранці обстріляли Куп’янськ

Вранці 16 січня окупанти знову обстріляли Куп’янськ на Харківщині. Двоє людей отримали поранення внаслідок атаки.

Крім того, було пошкоджено приватні домоволодіння та багатоквартирний будинок. Про це повідомив керівник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов .

Посилаючись на дані Обласного центру екстреної медичної допомоги, він розповів, що через ранкові обстріли постраждали двоє людей: 41-річний чоловік та 65-річна жінка.

"Чоловік госпіталізований у середньому стані. Жінці допомогу надали на місці", – йдеться у повідомленні.

На місцях обстрілу працюють екстрені служби.

За словами керівника ОВА, протягом доби війська РФ з артилерії, мінометів та танків обстрілювали прикордонні населені пункти Куп’янського, Чугуївського та Харківського районів. Під ворожий вогонь потрапили Вовчанськ, Стариця, Огурцове, Дворічна, Стрілка та інші.

У Вовчанську пошкоджено навчальний заклад, сталася пожежа. Також постраждали приватні житлові будинки та господарські споруди.

Синегубов додав, що наразі тривають роботи з розмінування Харківщини, за минулу добу знешкоджено 132 вибухонебезпечні предмети.

 

Источник

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости