Происшествия | 24 Марта, 2018

В Київський області новий спалах захворювання на кір і вітрянку

Свежие новости: В Київський області новий спалах захворювання на кір і вітрянку

В Ірпінському регіоні (Київська обл.) Зафіксовано 11 випадків захворювання на вітрянку і кір, скликаний оперативний штаб з ліквідації захворювань.

"До медичної установи КУ "Ірпінська Центральна міська лікарня" за медичною допомогою звернулося шість військовослужбовців з вітрянкою і ще п'ятеро з підозрою на кір. Серед хворих є одна жінка, з терміном 36 тижнів вагітності", - сказано в повідомленні Київської обласної державної адміністрації.

"У зв'язку з цим Департаментом охорони здоров'я КОДА був скликаний оперативний штаб з ліквідації захворювань на кір та вітряну віспу, яким було розроблено відповідний план заходів. Головному лікарю Ірпінської центральної міської лікарні доручено на місці, де зафіксовано спалах, контролювати епідситуації серед військових, цивільного населення, в тому числі і дітей", - зазначено в повідомленні.

Крім того, здійснюється перевірка стану щеплень госпіталізованих. Взято під контроль забезпечення щепленням вакцинами КПК дітей до 18 років, які могли контактувати з хворими. Також списки можливо контактують з інфікованим дітей представлені в освітні заклади для проведення протиепідемічних заходів.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости