Политика | 18 Июня, 2022

Окупанти скаржаться, що командування тікає в росію, а вони ніде не числяться: «Командир сказав, що ми тут м'ясо»

Свежие новости: Окупанти скаржаться, що командування тікає в росію, а вони ніде не числяться: «Командир сказав, що ми тут м'ясо»

Російські окупанти скаржаться на те, що їхнє командування збігає в Росії і відмовляється воювати, а самі вони не вважаються як військовослужбовці, які перебувають в Україні.

Про це свідчить черговий перехоплення розмови, яку публікує Служба безпеки України.

Рашист розповідає своїй дружині, що командири відмовляються воювати. Деякі посилаються на проблеми із серцем. Якщо не надсилають нових командирів, то військовослужбовців відправляють додому, на що окупант і розраховує. За його словами, командири використовують їх як «м'ясо», а самі вони ніде не рахуються.

«Наше командування поїхало… Ну, не поїхало, коротше, покидали зброю, кажуть: «Ми воювати не підемо». Їх змінюватимуть, якщо їх не поміняють, то нас відвезуть додому. Один із начальства взагалі в росію з'єбався.

-Ах * Мети.

-(…) каже: "Я взагалі не піду воювати, у мене серце".

-І у тебе серце і теж підшлункова, у когось ноги та ще щось. Ну якщо і так, то воно і так, все, що не робиться, все на краще. Додому швидше приїдеш. Тільки ти там не надумай нікуди йти.

-Не не. Якщо вивозитимуть додому, то будуть. Я краще приїду додому, а там х*й повернусь. Ми ніде не рахуємось. Ніде. Як сказав командир: Ми тут м'ясо. Відволікаючий маневр". Ми навіть у Росії не фіксуємось, що ми тут знаходимося.

-Ах * Мері».

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости