Политика | 23 Октября, 2022

Окупанти продовжують маніпуляції на Каховській ГЕС, щоб звинуватити в цьому ЗСУ

Свежие новости: Окупанти продовжують маніпуляції на Каховській ГЕС, щоб звинуватити в цьому ЗСУ

Росіяни продовжують проводити певні маніпуляції на Каховській ГЕС та планують звинуватити згодом українських військових.

Про це керівник об'єднаного прес-центру оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк сказала в ефірі загальнонаціонального марафону, повідомляє Укрінформ.

«Так вони виробляють певні маніпуляції з водою, яку намагаються спускати з резервуарів. Вони продовжують шантажувати тим, що Збройні сили мають на меті завдати критичного удару по самій ГЕС, але саме вони замінували об'єкт критичної інфраструктури і саме вони звільнили звідти всіх українських працівників, залишивши лише свій перевірений спеціалізований персонал. Саме вони обмежили доступ до цього об'єкту та посилили його режим, це якраз свідчить про підготовку певних заходів маніпуляційного характеру», - сказала Гуменюк.

За її словами, угруповання російських окупаційних військ продовжує переправлятися з правого на лівий берег Дніпра на Херсонщині. Це вдається їм не так швидко через те, що використовуються лише альтернативні переправи. Той же баржовий перехід уздовж Антонівського мосту також не дуже допомагає їм діяти оперативніше.

«Вони переміщують свої елітні підрозділи та офіцерський склад, залишаючи там лише мобілізованих за принципом: тих, кого не шкода для стримування сил оборони України», - додала вона.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты