Происшествия | 8 Июня, 2023

Окупанти обстріляли самохідний оприскувач: розказують, що знищили танк Leopard

Свежие новости: Окупанти обстріляли самохідний оприскувач: розказують, що знищили танк Leopard Окупанти обстріляли самохідний оприскувач: розказують, що знищили танк Leopard

Москва, розповідаючи про нібито втрати ЗСУ, наводить дані, в які не вірять навіть провоєнні російські блогери. Вони виявили, що у відео міноборони РФ за німецький "Леопард" видають сільгосптехніку.

Про це повідомляє видання DW.

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу, звітуючи 6 червня про "успіхи" російської армії, заявив, що в Україні напередодні знищили понад півтори тисячі військових і більше 150 одиниць військової техніки, зокрема вісім німецьких танків Leopard. На підтвердження міністерство опублікувало відео "уражених цілей", на якому розпізнали сільськогосподарський трактор-оприскувач John Deere.

В українських Telegram-каналах пишуть, що, крім обприскувача John Deere, за танки Leopard міноборони рф видало ще й комбайни.

Ватажок приватної військової компанії «вагнер» євген пригожин назвав заяву міноборони росії про «втрати» ЗСУ «дикою зашкварною фантастикою», порівнявши її з вигадками літературного персонажа барона Мюнхгаузена. За його словами «ворожу техніку» розгледіли в «танках, замаскованих під сільськогосподарські комбайни». Пригожин також зіронізував, що якщо скласти всі цифри, про які звітує російське міноборони, то вийде, що «ми вже просто планету Земля всю знищили 5 разів».

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости