Политика | Вознесенск, 18 Июля, 2019

Одвічна проблема торгівлі по вулиці Чубчика – найгостріше питання, яке піднімалось на офіційному прийомі міського голови Віталія Лукова

Свежие новости: Одвічна проблема торгівлі по вулиці Чубчика – найгостріше питання, яке піднімалось на офіційному прийомі міського голови Віталія Лукова

18 липня на офіційному прийомі громадян міським головою Віталієм Луковим було розглянуто 10 звернень від мешканців Вознесенської територіальної громади.
Найрезонанснішим серед усіх виявилось звернення цілої групи людей (більше тридцяти осіб), які стверджували, що здійснюють торгівлю у невстановлених для цього місцях по вулиці Чубчика. На сьогодні щодо них було складено ряд протоколів про правопорушення. На думку людей, такі дії ставлять їх у несправедливе становище в порівнянні з іншими підприємцями міста. Тому, вони вимагали від міського голови вирішити це питання. Пропозиція щодо шляхів вирішення була одна – надати цим людям необхідні дозвільні документи та обладнати вулицю торговельними рядами. На будь-які розмови про можливості, які вже створені для здійснення законної торгівлі у встановлених для цього місцях, торговці реагували негативно. Міський голова запропонував присутнім обрати серед них до шести представників і разом із керівником ринку та профільними службами міста зібратись на окрему нараду заради знаходження прийнятного для всіх консенсусу. На таку пропозицію люди погодились.
Інші питання стосувались надання житла, виділення коштів для лікування, конфліктів з сусідами, особистих питань.
Нагадуємо! Прийом міського голови проводиться щочетверга з 08.00. Попередній запис – в Центрі надання адміністративних послуг (вул. Соборності, 14) з понеділка по середу з 08.00 до 17.00 або за телефоном (05134) 3-27-09. Увага! Поспілкуватися з міським головою під час проведення особистого прийому можна і за допомогою Skype-зв’язку з персонального комп’ютера або смартфона: щочетверга з 8.00 до 10.00 за логіном: live: v.d. lukov.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты