Общество | Николаев, 16 Января, 2018

ОДА звертається до власників автостанцій області з проханням повідомляти про оперативний стан на автошляхах області

Свежие новости: ОДА звертається до власників автостанцій області з проханням повідомляти про оперативний стан на автошляхах області

Управління інфраструктури Миколаївської обласної державної адміністрації звертається до власників автостанцій на території Миколаївщини з проханням оперативно повідомляти пасажирам та управлінню про стан на автошляхах області, обмеження/скасування/заборону руху автобусних маршрутів. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук повідомив начальник управління інфраструктури Миколаївської ОДА Андрій Максименко.

«У зв'язку з настанням несприятливих погодних умов, пов'язаних з низькимим температурами повітрями, опадами у вигляді снігу, прошу забезпечити оперативне інформування перевізників, пасажирів, облдержадміністрацію про умови та безпеку дорожнього руху на маршрутах», - йдеться у документі.

ОДА рекомендує у разі подальшого погіршення погодних умов, ускладненого проїзду автошляхами області обмежити або скасувати/заборонити рух автобусних маршрутів до настання сприятливих погодних умов.

Власники автостанцій мають оперативно інформувати пасажирів та управління інфраструктури ОДА про ситуацію на автошляхах кожні 2 години. 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты