Криминал | Очаков, 14 Марта, 2018

Очаківські поліцейські розшукали викрадача мопеда та повернули транспортний засіб власнику

Свежие новости: Очаківські поліцейські розшукали викрадача мопеда та повернули транспортний засіб власнику

До Очаківського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області звернувся 66-річний мешканець одного з сіл Очаківського району. Чоловік розповів правоохоронцям, що з його гаражного приміщення невідомі зірвали замок та викрали мопед Spark.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Вжитими оперативними заходами поліцейські встановили, що до крадіжки причетний 16-річний односелець заявника. З’ясувалось, що неповнолітній давно мріяв про такий транспортний засіб, і не вигадав нічого кращого, як вкрасти його. Батькам розповів, що взяв мопед у товариша на ремонт, саме тому вони нічого не підозрювали. Викрадений транспорт правопорушник зберігав на подвір’ї у розібраному стані.

Поліцейські вилучили та повернули власникові викрадене майно.

Слідчими розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 289 КК України «Незаконне заволодіння транспортним засобом», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

За узгодженням із прокуратурою вирішується питання щодо повідомлення неповнолітньому про підозру у вчиненні злочину та обрання міри запобіжного заходу.

Слідство триває.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости