Политика | Еланец, 2 Октября, 2019

Новий голова ОДА перевірив, як ремонтують трасу Н-14 на Єланеччині

Свежие новости: Новий голова ОДА перевірив, як ремонтують трасу Н-14 на Єланеччині Новий голова ОДА перевірив, як ремонтують трасу Н-14 на Єланеччині

Голова ОДА Олександр Стаднік сьогодні, 1 жовтня, перевірив хід проведення капітального ремонту автодороги Н-14 «Олександрівка – Кропивницький – Миколаїв». Про це повідомляє прес-служба ОДА.

Стаднік повідомив, що, зокрема, ознайомився з проведенням ремонтних робіт на ділянках, які проходять через села Возсіятське та Водяно-Лорине, а також автошляху між ними.

«Наразі підрядними організаціями укладено 4 км цементобетонного покриття. Загалом зараз ведуться роботи на 4-х ділянках. До кінця будівельного сезону виконавці робіт зобов’язались закінчити укладання покриття на 14 км автошляху», — прокоментував голова обласної державної адміністрації.

Як зазначається, Стаднік надав окреме доручення керівництву Служби автомобільних доріг Миколаївської області та «Облавтодору» до листопада виконати роботи  щодо забезпечення проїзду автодорогою Н-14 на ділянках 175-190 км та 215-225 км.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты