Спорт | Николаев, 3 Сентября, 2019

НОК в одинадцяте визнав Харлан найкращою спортсменкою мiсяця

Свежие новости: НОК в одинадцяте визнав Харлан найкращою спортсменкою мiсяця НОК в одинадцяте визнав Харлан найкращою спортсменкою мiсяця

Сьогодні в Олімпійському домі вшанували найкращих спортсменів одразу двох місяців — червня та липня. Для Ольги Харлан, як і для Олега Верняєва нагороди НОК стали вже 11-ми в особистій колекції.

Відзнаки героям спортивних місяців вручив президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка.

Олег Верняєв став найкращим у червні завдяки блискучому виступу на ІІ Європейських іграх у Мінську: попри те, що титулований гімнаст все ще відновлюється після травми, йому вдалося записати до свого активу аж три нагороди – «золото» у вправах на брусах і 2 срібні медалі у багатоборстві та вправах на коні. Після успіху в Білорусі на Олега чекає ще один важливий міжнародний старт – у жовтні відбудеться ліцензійний до Олімпійських ігор-2020 чемпіонат світу в Штутгарті (Німеччина).

У липні високе визнання Національного олімпійського комітету отримала шаблістка Ольга Харлан, яка в угорському Будапешті вкотре підтвердила своє звання найсильнішої фехтувальниці планети. Для нашої видатної землячки титул чемпіонки світу став уже 6-м. 

«НА ІІ ЄВРОПЕЙСЬКИХ ІГРАХ В МІНСЬКУ ОЛЕГ ВКОТРЕ ПРОДЕМОНСТРУВАВ СВОЮ ВИСОКУ МАЙСТЕРНІСТЬ, ЗДОБУВШИ 3 МЕДАЛІ, ПРИ ЦЬОМУ ЛИШЕ ТРИ МІСЯЦІ ДО ТОГО ВІН ПЕРЕНІС ЧЕРГОВУ ОПЕРАЦІЮ. ДЛЯ ОЛЬГИ ХАРЛАН ЦЕЙ СЕЗОН ЗАВЕРШИВСЯ ШОСТИМ (!) ТИТУЛОМ ЧЕМПІОНКИ СВІТУ. СЬОГОДНІШНЄ ВШАНУВАННЯ НАЙКРАЩИХ СПОРТСМЕНІВ ТА ТРЕНЕРІВ – ІСТОРИЧНЕ, АДЖЕ МИ НАГОРОДЖУЄМО ОДРАЗУ ДВОХ НАШИХ РЕКОРДСМЕНІВ ЦЬОГО ВИСОКОГО ВИЗНАННЯ. УТІМ, 11-ТЬ НАГОРОД – ЦЕ НЕ МЕЖА, ТОЖ ВПЕРЕД ДО НОВИХ РЕКОРДІВ ТА ЗВЕРШЕНЬ, ВПЕРЕД ДО ОЛІМПІЙСЬКОГО ТОКІО-2020! », – ПОБАЖАВ СПОРТСМЕНАМ СЕРГІЙ БУБКА. 

«ДУЖЕ ПРИЄМНО ЩОРАЗУ ПРИХОДИТИ В ОЛІМПІЙСЬКИЙ ДІМ Й ОТРИМУВАТИ СВОЮ НАГОРОДУ. ХОЧУ ПОДЯКУВАТИ НОК УКРАЇНИ І ВСІМ, ХТО НАС ПІДТРИМУЄ – ДІЙСНО ДОПОМОГА З УСІХ БОКІВ. У «СВОЄМУ» МІСЯЦІ Я ЗРАДІВ, КОЛИ ВДАЛОСЯ ТРІШКИ ОБІГНАТИ ОЛЬГУ, АЛЕ НЕДОВГО ПІСЕНЬКА ГРАЛА, – ПОЖАРТУВАВ НОВОСПЕЧЕНИЙ СПОРТСМЕН ЧЕРВНЯ-2019. – УСІМ ДЯКУЮ, БУДЕМО СТАРАТИСЯ Й ГОТУВАТИСЯ ДО ТОКІО.

«ЦЕ БУВ ВАЖКИЙ СЕЗОН ДЛЯ МЕНЕ, ДЛЯ ВСІЄЇ КОМАНДИ. НАЙВАЖЧЕ – ЗНОВУ ПІДІЙМАТИСЯ, КОЛИ ТИ ВПАВ. СЕРГІЙ НАЗАРОВИЧ ЯКОСЬ СКАЗАВ: «ТИ НЕ ПРОГРАВ, ПОКИ В ТЕБЕ Є ЩЕ ОДНА СПРОБА». У ФІНАЛЬНОМУ ПОЄДИНКУ З СОФІЄЮ ВЕЛИКОЮ ВИЙШЛО САМЕ ТАК – ОСТАННЯ СПРОБА, ВИРІШАЛЬНИЙ УДАР СТАВ ПЕРЕМОЖНИМ. ДЯКУЮ ВСІМ, ДЯКУЮ, СЕРГІЮ НАЗАРОВИЧУ, ЗА ЦЮ МОТИВАЦІЮ, ЩО ВИ ЗАВЖДИ ПОРЯД, ВІТАЄТЕ НАЙПЕРШИМ. ДІЙСНО, ЦЯ ПІДТРИМКА ЗАВЖДИ ВІДЧУВАЄТЬСЯ», – СКАЗАЛА НАЙКРАЩА СПОРТСМЕНКА ЛИПНЯ ОЛЬГА ХАРЛАН.

Свої відзнаки найкращих тренерів місяця за підготовку чемпіонів від НОК отримали і їхні наставники – Геннадій Сартинський (тренер Олега Верняєва) та Юрій Марченко (тренер Ольги Харлан).

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости