Общество | Николаев, 29 Июля, 2020

«НІБУЛОН» здійснюватиме подачу і забирання вагонів з колії станції Миколаїв-Вантажний до перевантажувального термінала компанії

Свежие новости: «НІБУЛОН» здійснюватиме подачу і забирання вагонів з колії станції Миколаїв-Вантажний до перевантажувального термінала компанії

Уже більше десяти років «НІБУЛОН» успішно розбудовує сучасну логістичну систему України, активно переорієнтовуючи вантажоперевезення з автошляхів на річки та залізницю. Завдяки цьому компанії вдається мінімізувати обсяги прийнятого з вантажівок збіжжя і, таким чином, зберегти українські дороги та покращити екологію різних регіонів країни. Натомість з кожним роком показники роботи вантажних суден та вагонного парку компанії тільки зростають. Таким чином, уже сьогодні 60 % вантажів компанія транспортує водою (близько 4 млн тонн на рік), 30 % – залізницею, і лише 10 % – автотранспортом. Проте, для компанії це зовсім не межа, адже ми продовжуємо розвивати українську економіку, зводячи нові потужні перевантажувальні термінали та розбудовуючи сучасний флот. 

Продовжуємо формувати й залізничний парк компанії. Так, минулого року «НІБУЛОН» придбав локомотив ТГМ 4. До цього часу він виконував лише вантажні маневри на території морського перевантажувального термінала компанії в Миколаєві. Тепер, отримавши відповідний дозвіл від АТ «Укрзалізниця», тепловоз  «НІБУЛОН» виконуватиме весь комплекс робіт по подачі і забиранню вагонів зі станції Миколаїв-Вантажний до перевантажувального терміналу компанії, оптимізуючи власну роботу та заощаджуючи кошти. 

- Технічний стан локомотива перевірений фахівцями технічного персоналу підрозділу локомотивної служби АТ «Укрзалізниця», що затверджено актом відповідності справного  стану. А локомотиво-складацькі бригади пройшли успішну перевірку знань з нормативних документів безпеки руху поїздів та правил технічної експлуатації залізниць України. У результаті визначено, що локомотив та локомотиво-складацькі бригади повністю відповідають усім вимогам для виїзду на колії загального користування  станції Миколаїв-Вантажний АТ «Укрзалізниця», – розповідає Юрій Нанакін, начальник дільниці залізничного транспорту компанії «НІБУЛОН».

Також зазначимо, що у 2019 році для огляду, ремонту та мийки тепловозів у Миколаєві компанія збудувала та ввела в експлуатацію пункт технічного обслуговування залізничного транспорту.

Нагадаємо, раніше компанія «НІБУЛОН» придбала 108 вагонів-хоперів бункерного типу для перевезення зерна моделі 19-6869. Вагони були збудовані ТОВ «Дослідний-механічний завод „КАРПАТИ”» і мають вантажопідйомність 70,5 тонн та об’єм кузова 120 куб. м. 

Наразі власними вагонами з філій на перевантажувальний термінал компанії в Миколаєві ми вже перевезли більше 225 000 тонн збіжжя.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости