Экономика | Николаев, 26 Февраля, 2023

"Нібулон" стане оператором з розмінування територій

Свежие новости: "Нібулон" стане оператором з розмінування територій

Миколаївська компанія «Нібулон» розвиватиме новий нетиповий для себе напрямок діяльності: вона стане оператором з розмінування територій. Про це повідомляє прес-служба компанії на сторінці у Facebook:

«Розглядаючи необхідність створення внутрішньої експертизи з розмінування на тлі того, що 25,5 тис. га земельного банку Нібулона заміновано, компанія зрозуміла, що може стати в нагоді ринку загалом – пропонувати відповідні послуги аграріям та державі».

Як зазначив заступник генерального директора із взаємодії з органами влади компанії Михайло Різак, що наразі підприємство проводить консультації щодо отримання статусу оператора розмінування та залучає інвестиції на закупівлю відповідного обладнання.

Розмінування полів «Нібулона», за підрахунками компанії, триватиме кілька років. А оранка земель після війни коштуватиме до двох тисяч доларів за гектар.

Крім того, підприємство планує стабілізувати свою основну діяльність, відновити та обслуговувати інфраструктуру, пошкоджену внаслідок війни, має намір домогтися виведення флоту з Миколаївського порту, щоб заблоковані активи почали працювати на благо економіки України та світового продовольчого ринку.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости