Спорт | Николаев, 31 Мая, 2018

«НІБУЛОН» провів черговий турнір з міні-футболу серед підрозділів компанії

Свежие новости: «НІБУЛОН» провів черговий турнір з міні-футболу серед підрозділів компанії

Упродовж травня підрозділи компанії «НІБУЛОН» у Миколаєві, незважаючи на активну підготовку до організації Міжнародних виставок на суднобудівно-судноремонтному заводі, поборолися за першість у серії матчів із футболу.

Так, 12, 19 та 26 травня 2018 року на базі спорттовариства «Динамо» пройшли змагання з міні-футболу серед миколаївських підрозділів компанії «НІБУЛОН». Зокрема за перемогу в турнірі цього разу, порівняно з попереднім турніром, що проходив у жовтні 2017,  боролися вдвічі більше команд, а саме вісім:  «Центральний апарат-1» (капітан Токар М. А.), «Центральний апарат-2» (капітан Ушаньов В. В.), «Фалєєвська» (офіс компанії на Фалєєвській; капітан Заноздра С. В.) «Перевантажувальний термінал» (капітан Акімочкін Д. Ю.), «Суднобудівно-судноремонтний завод» (капітан Котік С. В.), «Сектор легкового автотранспорту» (капітан Завадський А. В.), «Сектор вантажного автотранспорту» (капітан Кіреєв К. О.), «Судноплавна компанія» (капітан Цигульський П. В.).

За результатами чвертьфіналу та півфіналу до фіналу увійшли команди «Центральний апарат-2» та «Судноплавна компанія», яка перемогла з рахунком 3:2.  Почесне третє місце посіла команда суднобудівно-судноремонтного заводу «НІБУЛОН».

Окрім рідних та друзів гравців, підтримати своїх працівників і підігріти дух перемоги прийшов і генеральний директор компанії Олексій Вадатурський, який, нагороджуючи команди, відмітив команду-переможця та зазначив, що такого роду змагання не лише згуртовують працівників різних підрозділів, а й піднімають корпоративний дух.

«Я приємно вражений рівнем підготовки гравців усіх команд. Втім, команди призери турніру продемонстрували дійсно професійний футбол. Я із задоволенням вітаю команду переможців («Судноплавна компанія» – прим. авт.).  Щоб працівники компанії могли і надалі займатися спортом, ми забезпечимо команди спортивною формою, інвентарем. Це, безумовно, піде на користь нашій компанії», – сказав Олексій Опанасович.

У свою чергу організатор змагань з міні-футболу Валерій Ушаньов подякував усім за участь та підтримку:

«Насамперед хотів би подякувати нашим уболівальникам, які сьогодні прийшли нас підтримати, а також керівництву компанії за допомогу в організації цього заходу. Величезне спасибі всім учасникам. У цьому році їх стало вдвічі більше. Насправді мені приємно подарувати людям хоч трохи позитивних емоцій».

Ці змагання засвідчили сильнішого серед підрозділів компанії «НІБУЛОН» у Миколаєві. Наразі вже оговорюється питання щодо участі команди від компанії на міських змаганнях з футболу. Окрім того, спортивним духом проникли після осіннього турніру і філії компанії, директори яких пропонують провести регіональні змагання з футболу, адже спортивні змагання дають змогу багатьом розкрити свої потенційні можливості, відкрити для себе нові захоплення та згуртувати колективи, розвиваючи командні якості. Тож з нетерпінням чекаємо на наступні змагання, які відбудуться восени цього року.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости